Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1ου Φεστιβάλ Γονιμότητας στην Αθήνα με την συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων, πολιτικών και θρησκευτικών προσωπικοτήτων. Η επιστημονική διημερίδα οργανώθηκε απο το Διεθνές Κέντρο
Τουρισμού Υγείας (IHTC), υπο την αιγίδα της ΕΛΙΤΟΥΡ, του ΙΣΑ, του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Γιατρών και της FedHatta.

Επιστήμονες από τη Βρετανία και άλλες χώρες ανέπτυξαν και άρχισαν να δοκιμάζουν το πρώτο τεστ DNA για τον καρκίνο του προστάτη. Η εξέταση βασίζεται στη λήψη δείγματος σάλιου από τους άνδρες και ελπίζεται ότι θα είναι σε θέση να εντοπίσει το 1% έως 10% των ανδρών που κινδυνεύουν περισσότερο.
 
 
 
Η έκθεση σε μια τοξίνη που εντοπίζεται κυρίως στα πρόβατα θα μπορούσε να συνδεθεί με την ανάπτυξη σκλήρυνσης κατά πλάκας, σύμφωνα με νέα μελέτη, όπως γράφει σήμερα η Sunday Telegraph
«Η Ελλάδα είναι ο ιδανικός τόπος οδοντιατρικού τουρισμού», δηλώνει ο επίκουρος καθηγητής Οδοντιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Athens Dental Tourism Cluster (ADTC) και της Eurodentica Specialized Dental Care κ. Νικόλαος Κουβελάς στο περιοδικό της ομογένειας του Καναδά, το «GREEKVISION»
 

Ημερίδα με θέμα »Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και Τουριστική Ιατρική» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 και ώρα 18.000 στο πνευματικό κέντρο Ζακύνθου, στην πλατεία Σολωμού. Σκοπός της ημερίδας που διοργάνωσαν ο Δρ Νικήτας Σπίνος και η ιατρική εταιρία »AVE medical services», ήταν να αποτελέσει την αρχή μίας σειράς δραστηριοτήτων σχετικές με τον Ιατρικό Τουρισμό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηφαίστου 1 & Κυκλάδων
+30 210 3218880
15354, Γλυκά Νερά