Η Σήλια Κρηθαριώτη «έπαιξε» με αέρινα σχέδια και φίνα υφάσματα, καταφέρνοντας να κλέψει για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις

Τις ονειρεμένες της δημιουργίες παρουσίασε η καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Σήλια Κρηθαριώτη, στην Haute Couture Fashion Week Spring/Summer 2018 στο Παρίσι και συγκεκριμένα στην κατάμεστη αίθουσα Salon Vendôme του Ritz Paris. Το νέο της fashion show είχε τίτλο «Ψυχή» και είναι εμπνευσμένο από την μυθολογία. 

Η Ψυχή, που σύμφωνα με τον μύθο ήταν τόσο όμορφη που έκανε την Αφροδίτη να τη ζηλέψει ήταν ο τίτλος της επίδειξης. Η Ψυχή αγάπησε τον Ερωτα κι έμειναν για πάντα μαζί στη γειτονιά των Θεών. 
 
 
Η Σήλια Κρηθαριώτη «έπαιξε» με αέρινα σχέδια και φίνα υφάσματα, καταφέρνοντας να κλέψει για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις. Καλεσμένη στην επίδειξη ήταν το κορίτσι του Victoria’s Secret, Lais Ribeiro. Η πανέμορφη Βραζιλιάνα,  ενθουσιάστηκε με τις δημιουργίες  της Σίλιας Κριθαριώτη ήδη από τις πρόβες. 
 

«Αισθάνομαι συγκινημένη που για μια ακόμη φορά κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα: να δείξω μια συλλογή στο Παρίσι στη διάρκεια του Paris Fashion Week Haute Couture και να αρέσει σε ανθρώπους, η γνώμη των οποίων έχει αξία για μένα», δήλωσε μετά το τέλος της επίδειξης η σχεδιάστρια.

 

 
 
 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηφαίστου 1 & Κυκλάδων
+30 210 3218880
15354, Γλυκά Νερά