Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου η παρουσίαση 24 ιστοριών για μαθητές του Δημοτικού σχολείου, στο κολλέγιο της Κοινότητας Alphington Grammar School.

Είναι μια πρωτοποριακή εργασία που με μεράκι επιμελήθηκαν η Ουρανία Παπαγεωργίου, η Περιστέρα Παπαγεωργίου και η Νίκη Φαρφαρά-Πάσχου. Πρόκειται για ένα πολύ καλό εκπαιδευτικό υλικό τόσο για τα παιδιά όσο και για τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν την Ελληνική γλώσσα.

Οι 24 ιστοριούλες είναι εικονογραφημένες και καταχωρημένες σε 24 μικρά βιβλιαράκια. Την εκδήλωση προλόγησε η καθηγήτρια του πανεπιστημίου LaTrobe Δρ Σταυρούλα Νικολούδη και συμμετοχή είχαν ο Μάνος Τζιμπραγός, η Κατερίνα Πουταχίδου και η Βίκυ Πεταλά.

Ένας μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών και άλλων συμπαροίκων παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και εντυπωσιάστηκαν από τη σημαντική αυτή προσπάθεια.

___________________________________________________
Πληροφορίες: +61 3 9662 2722 ή με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηφαίστου 1 & Κυκλάδων
+30 210 3218880
15354, Γλυκά Νερά