Επίσκεψη στην Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης πραγματοποίησε μια ομάδα 35 μελών του Συλλόγου «Ιπποκράτης» του Σίδνεϊ, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Οι συμπατριώτες μας από το Σίδνεϊ παρακάθησαν σε γεύμα στο εστιατόριο «Melina on the Rooftop’ στον 13ο όροφο του Ελληνικού Κέντρου, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης κ. Βασίλη Παπαστεργιάδη και μέλη του προσωπικού.

Ο κ. Παπαστεργιάδης τους καλοσώρισε στο Ελληνικό Κέντρο και τους ενημέρωσε για τις δραστηριότητες και το έργο της Κοινότητας, αναφερόμενος στην ιστορία του ιστορικού οργανισμού και στα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα που προσφέρει.

Επίσης τους ενημέρωσε για τις προσπάθειες και τα διαβήματα που κάνει για την προώθηση  θεμάτων που απασχολούν την ελληνική παροικία, ενώ στάθηκε στη συνεργασία της Κοινότητας με όλους τους ομογενειακούς οργανισμούς και τις αυστραλιανές και ελληνικές κυβερνήσεις.

Αναφέρθηκε και στο Φεστιβάλ «Αντίποδες» που έγινε το Σαββατοκύριακο και τους προσκάλεσε να το επισκεφθούν κατά την παραμονή τους στη Μελβούρνη.

Οργανωτής της επίσκεψης στη Μελβούρνη και το Ελληνικό Κέντρο ήταν η κ. Ελένη Γεωργίου από το ταξιδιωτικό γραφείο «Denny’s Travel» του Σίδνεϊ.

Όλοι οι ηλικιωμένοι έμειναν ευχαριστημένοι από την επίσκεψη στην Κοινότητα.

___________________________________________________

Πληροφορίες: +61 3 9662 2722 ή με το εμέιλ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηφαίστου 1 & Κυκλάδων
+30 210 3218880
15354, Γλυκά Νερά