Η Ελληνική Κοινότητα  Μελβούρνης (ΕΚΜ) εκφράζει την υποστήριξή της στην Ελλάδα και κατ 'επέκταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην κοινή τους θέση για την αναγκαστική απέλαση προσφύγων και οικονομικών μεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η ΕΚΜ εξακολουθεί να ανησυχεί για την τύχη αυτών των προσφύγων και των οικονομικών μεταναστών που η Τουρκία εκδιώκει σθεναρά από τα σύνορά της με ψεύτικες ελπίδες, και σαφώς παραβιάζοντας τη συμφωνία της με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει μια κρίση στα σύνορά της που δεν οφείλεται στην ίδια.

Οι ευρωπαίοι ηγέτες έχουν υποσχεθεί σαφή υποστήριξη και τώρα πρέπει να εκπληρώσουν αυτή τη δέσμευση, καθώς οι προσπάθειες της Ελλάδας για τη διαχείριση αυτού του τελευταίου κύματος μεταναστών δεν είναι μόνο ένα έργο που αναλαμβάνει για την κυριαρχία της, αλλά και για την κυριαρχία ολόκληρης της Ευρώπης.

___________________________________________________

Πληροφορίες: +61 3 9662 2722  ή με  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηφαίστου 1 & Κυκλάδων
+30 210 3218880
15354, Γλυκά Νερά