Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ανεβαίνει στη σκηνή του Kremlino στον Πειραιά για τέσσερα μόνο Σάββατα στις 14, 21, 28 Απριλίου και 5 Μαΐου, με τη μουσική παράσταση «Οι φωνές των ποιητών»

«Οι φωνές των ποιητών»

Μόνο ένα πιάνο, ένα βιολί και ένα μπάσο, συνοδεύουν τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη νέα μουσική παράσταση «Οι φωνές των ποιητών».Γιατί αυτά που θέλει να ακουστούν, είναι το παράπονο του Τάσου Λειβαδίτη, τα λόγια του Κώστα Βάρναλη, η οικουμενικότητα του Οδυσσέα Ελύτη, οι εικόνες του Μάνου Ελευθερίου, η ευαισθησία του Κώστα Καρυωτάκη, το κουράγιο του Γιάννη Ρίτσου, οι ιστορίες του Νίκου Καββαδία, τα γράμματα από την φυλακή του Ναζίμ Χικμέτ. Κι όλες αυτές οι μαγικές λέξεις που έγραψαν ο Άλκης Αλκαίος, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Αποστόλης Μπουλασίκης, ο Γιάννης Νεγρεπόντης. 

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου χαμηλώνει την ένταση, για να ακουστεί αυτή η ποίηση στη μουσική σκηνή του Κρεμλίνου για τέσσερα μόνο Σάββατα. 

Οι τέσσερις παραστάσεις με τίτλο «Οι φωνές των ποιητών» στο Kremlino του Πειραιά, ξεκινούν το Σάββατο 14 Απριλίου και συνεχίζονται για τρία ακόμη Σάββατα, ως τις 5 Μαΐου. 

 

Μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου επί σκηνής οι Ανδρέας Αποστόλου στο πιάνο, Βαγγέλης Πατεράκης στο μπάσο και Μαίρη Μπρόζη στο βιολί και στο τραγούδι.

Γενική Είσοδος (για μπαρ): 
13€ (με μπύρα ή κρασί)
11€ (φοιτητικό, ανέργων)

Τηλ. κρατήσεων για τραπέζι 210.4100010
Προπώληση: viva.gr
Ώρα έναρξης: 22.30

Kremlino: Καραίσκου 119, Πειραιάς
Τηλ. 210 410 0010

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηφαίστου 1 & Κυκλάδων
+30 210 3218880
15354, Γλυκά Νερά