«Φρούριο» θυμίζει σήμερα η πόλη της Μυτιλήνης ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το 14ο Αναπτυξιακό Συνέδριο βορείου Αιγαίου. Στη Μυτιλήνη θα βρίσκονται, εκτός από τους αστυνομικούς-συνοδούς του κ. Τσίπρα, έξι διμοιρίες των ΜΑΤ, άνδρες της Ασφάλειας με πολιτικά, ομάδες ΟΠΚΕ και αστυνομικοί από τις τοπικές υπηρεσίες

 

Αναλυτικότερα, περίπου 160 αστυνομικοί θα λάβουν μέρος στα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της πόλης. Ανάμεσά τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Οι αστυνομικοί έχουν ήδη ελέγξει τα σημεία από τα οποία θα περάσει η αυτοκινητοπομπή του πρωθυπουργού.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, σήμερα, Πέμπτη 3 Μαΐου, ο Αλέξης Τσίπρας θα αναχωρήσει από τη Λήμνο  για τη Μυτιλήνη, στο πλαίσιο των εργασιών του 14ου Περιφερειακού Συνεδρίου «Στο Πλευρό των Νησιών – Στο Ύψος των Ανθρώπων» για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση των Νησιών του Βορείου Αιγαίου.
18:00 Σύσκεψη με τους υπουργούς που συμμετέχουν στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
19:30 Κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, «Στο Πλευρό των Νησιών – Στο Ύψος των Ανθρώπων», στο Αίθριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηφαίστου 1 & Κυκλάδων
+30 210 3218880
15354, Γλυκά Νερά