Παγκόσμιες επιτυχίες στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, σημειώνει η Μαιευτική Γυναικολογική και Χειρουργική Κλινική, ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών.

 Μετρώντας τριάντα χρόνια πείρας στην εξωσωματική γονιμοποίηση, ο ιδρυτής και διευθυντής της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ, γυναικολόγος Δρ.Πάντος είναι παγκοσμίως γνωστός για την αφοσίωσή του στο αντικείμενο του και στο επιστημονικό Κέντρο του.


Σήμερα, σύμφωνα με τεκμηριωμένες έρευνες, το 15% - 20% ζευγαριών παγκοσμίως αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας. Η αντιμετώπιση αυτού του συνεχώς επιδεινούμενου προβλήματος διευκολύνεται από τις μεθόδους της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Αυτός ο τομέας της Ιατρικής έχει φέρει επαναστατικά επιτεύγματα στη διαδικασία αναπαραγωγής, προσφέροντας τεράστια χαρά σε χιλιάδες ζευγάρια που κατάφεραν να γίνουν γονείς.


Στην Ελλάδα, περισσότερα από 250.000 ζευγάρια είναι υπογόνιμα. Πρόσφατες μελέτες έχουν καταρρίψει τις μακροχρόνιες πεποιθήσεις σχετικά με το θέμα της υπογονιμότητας και αποδεικνύουν ότι το 40 % των περιπτώσεων  της υπογονιμότητας οφείλεται στη γυναίκα, το 40% στον άνδρα και το 20 % αποδίδεται σε ανεξήγητους παράγοντες.


Η εξωσωματική γονιμοποίηση IVF (In Vitro Fertilization) έχει εφαρμοστεί παγκοσμίως τα τελευταία 35 χρόνια και χάρη σε αυτή τη μέθοδο, έχουν γεννηθεί εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο. Επιγραμματικά, πρόκειται για τη λήψη ωαρίων από τη γυναίκα, μετά από ή χωρίς ορμονική διέγερση των ωοθηκών, τα οποία στη συνέχεια γονιμοποιούνται στο εργαστήριο με το σπέρμα του συντρόφου. Το γονιμοποιημένο πλέον ωάριο μεταφέρεται, μετά από 2-3 ημέρες, στην κοιλότητα της μήτρας, της μελλοντικής μητέρας.


Στην Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, η μεγάλη ποικιλία μεθόδων εξωσωματικής γονιμοποίησης επιτρέπει στην εξειδικευμένη ιατρικής ομάδας της Κλινικής να αντιμετωπίζει το πρόβλημα κάθε ζευγαριού ξεχωριστά. Σε συνάρτηση με τις αναβαθμίσεις της ποιότητας των μεθόδων, τα ποσοστά επιτυχίας έχουν ξεπεράσει το 40 %, ενώ πριν δέκα χρόνια κυμαίνονταν μεταξύ 10 % - 15 %.Αυτό σημαίνει ότι σήμερα, μία στις δύο γυναίκες που θα προσπαθήσει να μείνει έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση στο ΓΕΝΕΣΙΣ, θα μείνει έγκυος.


Μπορείτε να είστε εσείς το επόμενο ζευγάρι που θα επισκεφτείτε το ΓΕΝΕΣΙΣ  για να κάνετε εξωσωματική γονιμοποίηση, κλείνοντας ένα πακέτο που θα σας στοιχίσει  μόλις 4.800 αμερικανικά δολάρια.


Κλείστε το εδώ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηφαίστου 1 & Κυκλάδων
+30 210 3218880
15354, Γλυκά Νερά