Αποκτήστε το χαμόγελο που ονειρεύεστε, χάρη στη μέθοδο bonding ή lifting δοντιών, στην οποία πρωτοπορεί η κλινική Eurodentica.

Πρόκειται για την μέθοδο που χρησιμοποιεί τη σύνθετη ρητίνη για να καλύψει μερικά ή ολικά ένα ή περισσότερα δόντια. Η σύνθετη ρητίνη έχει την ιδιότητα χρωματικά να ενσωματώνεται πλήρως στους οδοντικούς ιστούς, δηλαδή να γίνεται αθέατη, γεγονός που κάνει το αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό.


Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όσους θέλουν να βελτιώσουν το χαμόγελο τους αποκαθιστώτας δόντια που είναι σπασμένα, φθαρμένα, ξεφλουδισμένα, σε δόντια που φαίνοντια τα παλιά σφραγίσματα, σε δόντια που η υφή τους, η θέση και το χρώμα δεν μας ικανοποιούν. Οι όψεις ρητίνης αποτελούν μια συντηρητική θεραπεία που το αποτέλεσμα είναι άμεσο και χωρίς πόνο, και που μπορεί να διαρκέσει 10 έως 15 χρόνια κάτω απο τις κατάλληλες προυποθέσεις, που έχουν να κάνουν με καλή στοματική υγιεινή, τη χρήση οδοντικού νήματος και καθαρισμό στον οδοντίατρο δυο φορές τον χρόνο.

Οι δυνατότητες της οδοντιατρικής για αποκαταστάσεις που να επιτυγχάνουν την αισθητική των φυσικών δοντιών, έδωσε ώθηση σε μια νεότευκτη ειδικότητα, αυτή της Αισθητικής Οδοντιατρικής.

Η EuroDentica – Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα πρωτοπορεί, οργανώνοντας κλινική Αισθητικής Οδοντιατρικής και απευθύνεται σε ασθενείς στους οποίους προέχει η αισθητική αποκατάσταση των δοντιών τους.

Η σύγχρονη ανάγκη για ένα όμορφο και ζεστό χαμόγελο στις κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, γεμίζει με ικανοποίηση για τις σημαντικές υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν οι οδοντίατροί της Eurodentica.

Κλείστε το πακέτο bonding στη Eurodentica μόλις με 550 αμερικανικά δολάρια. Πατήστε εδώ!

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηφαίστου 1 & Κυκλάδων
+30 210 3218880
15354, Γλυκά Νερά