Απαλλαχτείτε από τον καταρράκτη χάρη στην πολυεστιακή εισαγωγή ενδοφθάλμιων φακών, την πρωτοποριακή θεραπεία που πραγματοποιείται στο Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών

Η θόλωση του κρυσταλλοειδούς φακού λέγεται καταρράκτης ματιού. Ο φυσικός φακός του ματιού (κρυσταλλοειδής) είναι διαυγής και βρίσκεται πίσω από την ίριδα. Μέσα από αυτόν περνάει το φως για να φτάσει στη συνέχεια στον αμφιβληστροειδή χιτώνα στην οπίσθια επιφάνεια του ματιού. Με την πάροδο της ηλικίας, ο φακός αυτός χάνει την αρχική του σύσταση και θολώνει (γεροντικός καταρράκτης). Σε μελέτες που έχουν γίνει, η συχνότητα του καταρράκτη είναι 50% σε ανθρώπους ηλικίας μεταξύ 65 – 74 ετών και αυξάνεται σε 70% σε ηλικίες άνω των 75 ετών.

Το οφθαλμολογικό Ινστιτούτο είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε απο μία ομάδα ατόμων γνωστών για τη προσφορά τους στην ελληνική οφθαλμολογία. Είναι η υλοποίηση ενός οράματος για μια ολοκληρωμένη και σύγχρονη αντιμετώπιση του οφθαλμολογικού ασθενούς. Μέσα σ' ένα άνετο και ευπρεπές περιβάλλον 800 τμ. καλύπτονται όλες τις δυνατότητες της διαγνωστικής και θεραπευτικής οφθαλμολογίας.

Κλείστε το πακέτο μόνο με 3.600 αμερικάνικα δολάρια εδώ!

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηφαίστου 1 & Κυκλάδων
+30 210 3218880
15354, Γλυκά Νερά