Ένας στους δέκα πολίτες στην Ευρωπαϊκή Ένωση πάσχει από κάποιο αυτοάνοσο νόσημα, ενώ σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Αυτοάνοσων Νοσημάτων πενήντα εκατομμύρια Αμερικανοί, ένας στους πέντε δηλαδή, πάσχουν από κάποιο αυτοάνοσο νόσημα.

 

Τι είναι αυτοάνοσο νόσημα; Είναι η ασθένεια που προκύπτει γιατί το σώμα μας επιτίθεται και καταστρέφει τα δικά του κύτταρα και όργανα. Στα αυτοάνοσα, μεταξύ άλλων, συγκαταλέγονται, η Σκλήρυνση κατά πλάκας, ο Διαβήτης, η Ρευματοειδής αρθρίτιδα, η Θυρεοειδίτιδα Hashimoto, η  Ψωρίαση, Ελκώδης κολίτιδα, η Νόσος του Crohn, ο Ερυθηματώδης λύκος και  οι Δερματίτιδες.

Στο Metabolomic Medicine θεραπεύεται η αιτία των αυτάνοσων νοσημάτων, όπως η ψωριάση, το έκζεμα, η λεύκη και η δερματίτιδα. Χάρη στην εξατομικευμένη ιατρική και προηγμένη εξέταση Metabolomic Analysis® για αίμα και ούρα, αξιολογούνται οι ζωτικοί παράγοντες για τη βασική αιτία και την πρόοδο της νόσου και την τρέχουσα κατάσταση υγείας.


Οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις, ο τρόπος ζωής, οι ανεπάρκειες των μικροθρεπτικών συστατικών, οι βιοχημικές ανισορροπίες σε κυτταρικό επίπεδο, αναλύονται ως ζωτικά στοιχεία της κατάστασης της υγείας του ασθενούς.


Κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού:
· Συλλέγονται τα δείγματα αίματος και ούρων του ασθενούς για να διεξανθεί η Metabolomic Analysis®
· Ο γιατρός καταγράφει το πλήρες ιατρικό ιστορικό του ασθενούς
· Ο διαιτολόγος καταγράφει τις διατροφικές συνήθειες και τον τρόπο ζωής του ασθενούς
Το δεύτερο ραντεβού προγραμματίζεται μέσω Skype ή στην κλινική μετά από 3 εβδομάδες και ο ασθενής λαμβάνει:
· Τα αποτελέσματα της Metabolomic Analysis® και την ιατρική αναφορά του γιατρού
· Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής για την αναπλήρωση των ελλείψεων
· Θεραπεία που περιλαμβάνει τη χορήγηση εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής, ενζύμων, αμινοξέων, ιχνοστοιχείων ώστε να επανέλθει η βιοχημική ισορροπία του ασθενούς.
· Η φαρμακολογική θεραπεία μπορεί επίσης να προσαρμοστεί

Κλείστε θεραπεία για την ψωριάση, τη λεύκη, το έκζεμα και τη δερματίτιδα στο Metabolomic Medicine μόλις με 3.600 αμερικανικά δολάρια. Πατήστε εδώ!

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηφαίστου 1 & Κυκλάδων
+30 210 3218880
15354, Γλυκά Νερά